Trilogi

"Det fungerer lidt som en mellemstation. Og det ved de desværre godt"

Professor Ziullanda (om afdelingen for ukurante forsøgsobjekter)

Scienta Islands Trilogi

 

Scienta Islands (på dansk Scientaøerne) er en kynisk og munter protesttrilogi imod EU, feminisme og humanisme. Vi følger indledningsvist en gruppe vikinger, anført af den unge stormand, Leif Scienta, der forlader Gefion, da asatroen udfordres af kristendommen. De flygter til Island, hvor de starter et samfund, der forkaster al religion og i stedet bygger udelukkende på videnskab.

I nutiden følger vi herefter den unge journalist, Martin Taylor, der en dag får et brev fra en hemmelig kilde på Scientaøerne om de ubehageligheder, der foregår i øriget. Dernæst følger jagten på sandheden om nationen, hvor al religion er forbudt og hvor Darwins basale "survival of the fittest"-kultur danner samfundets grundpiller. Et land, hvor forskere har frit spil og hvor man sætter menneskeheden før det enkelte menneske.

Trilogien udspiller sig i København og handler om to forskellige tilgange til verden. Europas fremstrakte hånd, der bygger på den næstekærlige kristendom, og Scientaøernes gennemført kyniske tilgang, der bygger på Darwins evolutionslære. Fortællingen sætter videnskab overfor religion, naturvidenskab overfor humaniora, idealisme overfor pragmatisme, ligesom den sætter svensk absolutisme overfor dansk relativisme. Endelig går bogen fra monokultur til multikultur.

Historien behandler store og kontroversielle emner som flygtningestrømmen, Schengen, højrenationalisme, etnisk udrensning, eugenik, EU, feminisme, humanisme og Europas udvikling generelt. Trilogien er voldsomt provokerende og protesterer over de åbenlyse ressourcesvigt, som Europas ledere har ansvaret for. Bogen er derfor ikke for sarte sjæle, da den går direkte i kødet på de virkelighedsfjerne politikere i Bruxelles.

Men Scienta Islands er meget mere end det. For Scienta Islands er også fortællingen om et rige, der har vendt sociale konventioner kategorisk på hovedet, hvor man straffer lovovertrædere med ret så alternative metoder og hvor man i øvrigt har en fuldstændig anderledes måde at anskue verden på.

Scienta Islands er politisk ukorrekt som langt ind i Hel, men går til gengæld ligeligt efter både jøder, muslimer, kristne, homoseksuelle, romaer, eskimoer, spekulanter og alle andre, som man ikke må sige noget om.

Første bind ’The nordic Revolution’ udkommer i 2017

 

 

Andet bind ’Battle of the old Continent’ udkommer i 2019

 

 

Tredje bind 'Genocidal Ragnarok' udkommer i 2021

urban dictator

Unknown adress, Copenhagen